Fontos információ

Biztonsági felhívás!

Kérem figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót!

Az ezüst puha fém, mérsékelten hajlik, az ékszerek egyes elemei nagyon aprók, így biztonsági okokból csak iskolás gyermekek részére ajánljuk.

Az ezüst ékszerek apró részei lenyelhetők, fulladást okozhatnak. Biztonsági okokból 3 éves kor alatti gyermek részére adni tilos. 3 éves kor felett szülői felügyelet és engedély mellett, rendeltetésszerű használat során viselhető.

Éjszakára biztonsági okokból a fülbevaló ékszer kivétele javasolt, nyaklánc, gyűrű és egyéb ékszerek éjszakai alvás közbeni viselése szigorúan tilos.

Az Eu szabályozás szerint 16 éven aluli személy nem vásárolhat internetes webáruházból.

Vállalkozásunk nem vállal felelősséget az ékszerek nem rendeltetésszerű használatából eredő balesetekért és károkért.

Figyelem! A szilikon záróvég maximum egy hónapig viselhető, azt követően cserélni szükséges, mert bekeményedik és nehéz később lehúzni a fülről.

Kérem tartsa be a biztonsági előírást!

Fülbevaló típusok

Milyen fülbevalót válasszak?

Akasztós fülbevaló:

Előnyök: nem bántja a fül hátsó oldalát, mivel nincs hátsó záróvége, a zárórész a fülbevaló alján található

Hátrányok: nem megfelelő használat esetén kikapcsolódhat, nagyobb a mérete mint a stift és a karika fülbevalóké

Stift (bedugós) fülbevaló, záróvéggel:

Stift fülbevalót kizárólag iskolás korú gyermekek részére ajánljuk.

Előnyök: könnyen behelyezhető a fülbe, nagyon nehezen akadhat bármibe is be, mivel pici fülbevalóról van szó

Hátrányok:  a hátsó záróvég elveszhet, nem rendeltetésszerű használat esetén, alvás közben ha kiesik fulladást okozhat, ezért babák részére szigorúan tilos adni.  Szintén a záróvég, ha túl szorosra van húzva a fülhöz felsértheti a fület. Ezért minden stift fülbevalóhoz adunk egy pár ajándék szilikon véget amivel sokkal kellemesebb viselni.

Karika fülbevaló:

Előnyök:  A gyerek karika fülbevalók átlagosan 1 cm átmérőjűek, nem túl nagyok ahhoz, hogy beakadjanak, nagyon jól záródnak, sokkal biztonságosabb mint a stift fülbevaló, nehezen kapcsolódik ki.

Nincs hátsó záróvég, ami elveszhet, vagy ami felsértheti a gyermek fülét.

Hátrányok: Nehezen záródik, de ez előnye is, mivel nehezen is kapcsolódik ki, ezért nehezen veszti el a gyermek. Mivel a karika része nyitott (1 cm átmérőjű), a fentiek szerint nagyon kicsi a valószínűsége, hogy beakad valahová, de előfordulhat, kérjük körültekintően használja.

Leginkább karika fülbevalóinkat ajánljuk a kisebb gyermekek számára.

Ha a biztonsági előírások ellenére mégis éjszakára bent marad a gyermek fülében a fülbevaló, kérjük minden este lefekvés előtt ellenőrizze a fülbevaló biztonságosan be van e zárva.